dimarts, 17 d’agost del 2010

Sortida al pantà de Mequinensa (II)

Que he de portar per menjar? com m'organitzo?

Seguint amb la premissa que en un kayak no hi caben masses coses hem de ser curosos amb tot el que portem.

Faré tres àpats importants al dia, matí, migdia i nit. Els dos mes importants seran el del matí i el de la nit.

Al matí menjaré un compost amb base proteica, al migdia, una cosa mes frugal que no requereixi massa preparació, unes torrades amb embotit, pernil, llom, formatge etc. i per la nit un apat mes consistent a base de pasta o arros, ous etc.

Durant la travessa tindre a ma fruits secs i galetes.

Aixi doncs portaré:
  • Oli d'oliva (0,5 l)
  • Arros ràpid
  • Pasta rapida
  • Concentrat de tomàquet (En un tub de pasta de dents)
  • Ous (mitja dotzena)
  • Bolets deshidratats i altres herbes per donar gust al menjar
  • Sopes deshidratades
  • Compostos de base proteica pels esmorzars
  • Paquets petits amb 100 o 150 grams de pernil o llom embotxat per preparar els dinars (portaré un parell de paquets de mes per si hi ha gana)
  • Un parell de bosses de pa torrat del tipus panet torrat
i sobre tot cal portar entre 2 i 4 litres al dia d'aigua en botelles de litre o litre i mig. He de pensar que 3 litres d'aigua al dia impliquen 12 litres d'aigua els 4 dies, i això vol dir que he d'estibar molt bé aquest volum dintre del kayak, i que son 12 quilos de pes addicional que tindré que arrossegar.

He de recordar que malgrat estar en un pantà, i l'aigua no ser salada, no és evident que pugui veure d'aquell aigua sense tenir seriosos problemes intestinals, i al mateix temps he de ser molt exigent amb el consum que faci de l'aigua.


Xavi dixit



Ens veurem a l'aigua

Com hi podeu participar?

Hola atots i totes, des del club estem preparant una expedició al Pantà de Mequinensa, i necessitem de la vostra ajuda.

Algunes dades
- Expedició de 3 o 4 dies.
- Dates provisionals: Aprofitarem el pont de la Merce
- Quilometratge: Aprox. 120Km (uns 30 km diaris).
- L'expedició es realitzara amb gent capaç d'operar amb plena autonomia